Forum zrzeszające Polów i Braszów z całego świata

Łączmy się !!!

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2009-01-16 15:23:24

PolBrasz

Administrator

Punktów :   

Co i jak

Jest to forum zrzeszające wszystkich ludzi w których przezwiskach jest słowo Pol lub Brasz oraz osoby mające na imie Paweł a na nazwisko Szczotka (nie koniecznie jednocześnie)

Geneza czyli jak po co i dlaczego forum powstało - nazywam się Paweł Bielesz. Koledzy wołają na mnie Pol. Nie uznaje tego za obraźliwe. Niekiedy jednak przezwisko to staje się denerwujące np  koledzy gdy zrobie coś głupiego wołają aleś za POLował itp głupie nie śmieszne żarciki. Pewnego razu na innym forum poznałem kolesia na którego wołają brasz (z ang. szczotka) on jest tym urażony. Znam wielu ludzi o nazwisku szczotka i nieraz widziałem jak są przezywani. Z tąd inicjatywa by załorzyć to forum. Naszym zamiarem (czyt. moim i Brasza ) jest założenie forum na którym można SPOKOJNIE porozmawiać. Przygotujemy różne konkursy itp.

Miłej zabawy życzy spółka
                                                                                                 Pol and Brasz

#2 2009-01-17 14:54:50

koleśgit

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Co i jak

No to Git

Stopka forum

RSS